Brolægger tilbyder holdbar flisebelægning

Har du brug for lægning af fliser og brosten? Så lad en professionel brolægger varetage opgaven, så du får et smukt resultat, der holder i de næste mange år.

Vi kører ud til kunder i områderne omkring Holte, Vedbæk og Birkerød, og vi tilbyder stenlægning af brosten, hårdt brændt tegl og betonfliser til konkurrencedygtige priser. Sten i havegang, indkørsel eller terrasse kræver lidt vedligeholdelse og kan give huset et andet udtryk, og endda være med til at øge husets værdi.

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Vi har et bredt sortiment inden for havesten, så du kan få de sten, der passer til din stil. Som brolægger arbejder vi meget med brosten, chaussésten og hårdt brændt tegl, fordi det er sten med en lang levetid, som holder sig flotte, og bliver smukkere med tiden.

For at få en unik stenterrasse eller havegang kan man med fordel blande stentyper. Man får dermed et flot spil i farver og mønstre.

Kontakt vores brolægger og få et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vores brolægger kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på brolægning? Så skal du bare kontakte os. Fortæl os lidt nærmere om din opgave, så kigger vi forbi til en uforpligtende besigtigelse og udarbejder på baggrund heraf et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 28 92 33 40 eller skriv til e-mail ​ep@rudersdalanlaeg.dk​. 

Få mere ud af haven

Modtag et godt tilbud på anlægs- og havearbejde i dag og lad os sørge for, at haven står skarpt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har de grønneste fingre i branchen

Så indhent et uforpligtende tilbud fra ​Rudersdal Anlæg i dag.

Om Rudersdal Anlæg

Rudersdal Anlæg har mange års erfaring inden for anlægsgartneri. Fra små opgaver og vedligeholdelse i private haver til store parkprojekter og haveanlæg, der udfordrer selv de mest trænede havearkitekter og anlægsgartnere.

Kontakt os

Skovlytoften 23, 2840 Holte

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00