Haveservice til timepris eller som fast aftale

Har du en stor have, som du ikke orker eller har lyst til at passe? Så er du kommet til det rette sted. Hos Rudersdal Anlæg tilbyder vi professionel haveservice til attraktive priser for kunder i blandt andet Holte, Birkerød, Vedbæk og omegn.

Lad os stå for pasningen af din have

Det er ikke alle, der har mod, tid eller lyst til at passe deres have, og for mange skal haven også bare helst være et sted, hvor familien kan samles og slappe af uden at skulle bruge en hel weekend på at luge ukrudt. Lad derfor os om opgaven, så du i stedet for kan nyde din have.

Vores haveservice dækker blandt andet over:

  • Hækkeklip
  • ​Græsslåning
  • ​Lugning
  • ​Vanding
  • ​Feje blade sammen
  • ​Køre skrald væk
  • ​Beskære træer og buske
  • ​Løbende vedligeholdelse af haven.

Vi tilbyder timepris, så har du en konkret opgave, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Vi kan med fordel også indgå en vedligeholdelsesaftale, hvilket betyder, at vi kommer ud løbende og sørger for vedligeholdelse af haven.

Kontakt os og hør mere om vores haveservice

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsopgaver, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud på haveservice, hører vi meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 28 92 33 40, men du kan også skrive til vores e-mail ​ep@rudersdalanlaeg.dk​, hvis du foretrækker det.  

Få mere ud af haven

Modtag et godt tilbud på anlægs- og havearbejde i dag og lad os sørge for, at haven står skarpt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi har de grønneste fingre i branchen

Så indhent et uforpligtende tilbud fra ​Rudersdal Anlæg i dag.

Om Rudersdal Anlæg

Rudersdal Anlæg har mange års erfaring inden for anlægsgartneri. Fra små opgaver og vedligeholdelse i private haver til store parkprojekter og haveanlæg, der udfordrer selv de mest trænede havearkitekter og anlægsgartnere.

Kontakt os

Skovlytoften 23, 2840 Holte

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00